Sfideaza limitele, castiga titlul de Ninja Warrior Romania si premiul in valoare de 100.000 de euro!

07 Iunie 2018, 13:34


	Sfideaza limitele, castiga titlul de Ninja Warrior Romania si premiul in valoare de 100.000 de euro!

O multime de romani se pregatesc sa intre in cea mai impresionanta competitie sportiva TV: Ninja Warrior Romania. Pe langa titlul pe care-l ravnesc sute de mii de oameni din intreaga lume, romanul care va reusi sa duca la bun sfarsit toate traseele va castiga si un premiu substantial in valoare de 100.000 de euro. 

Forta, echilibru, curaj, viteza si o minte puternica sunt elementele pe care fiecare concurent care intra in lupta trebuie sa le aiba pentru a demonstra ca merita sa plece acasa cu marele trofeu si cecul in valoare de 100.000 de euro. Ninja Warrior Romania testeaza limitele fizice si psihice ale celor care sunt convinsi ca niciun obstacol nu poate sta in calea lor, oferind telespectatorilor un adevarat spectacol unde adrenalina si emotia vor oferi o lectie impresionanta despre motivatie si depasirea limitelor. 

Lupta sa fii primul campion din Romania!

Daca esti gata sa demonstrezi unei natiuni ca ai o conditie fizica exemplara si ca esti pregatit sa-ti depasesti limitele, daca vrei sa demonstrezi ca esti un/o adevarat/a razboinic/a si esti deschis/a la noi provocari, inscrie-te acum in cea mai spectaculoasa competitie. Suna la 0743.890.823 sau intra pe ninjawarrior.protv.ro si poti fi chiar tu cel care-si va adjudeca titlul de primul Ninja Warrior Romania si premiul in valoare de 100.000 de euro.Intra in comunitatea Ninja Warrior Romania de pe Facebook ca sa fii la curent cu tot ce se intampla!

Ninja Warrior Romania – Sfideaza limitele! In curand la PRO TV.
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO