Ninja Warrior, competiția care ține România cu sufletul la gură, începe pe 9 septembrie, la PRO TV!

23 August 2018, 13:45


	Ninja Warrior, competiția care ține România cu sufletul la gură, începe pe 9 septembrie, la PRO TV!

Într-un platou construit special în România pentru acest show, sute de români cu voință de fier luptă să-și depășească limitele fizice și psihice.

Concurenți războinici față în față cu cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama și a titlului suprem de Ninja Warrior.  Pentru platoul de filmare s-au folosit peste 1200 de lumini si peste 100 metri pătrați de ecrane LED.

”Întregul ”studio” Ninja Warrior România e extraordinar. Se întinde pe o suprafață totală de peste 15.000 de metri pătrați, doar zona competițională are 7.000 de metri pătrați, iar pentru construcția obstacolelor s-au folosit 150 de tone de fier și oțel și 440 metri cubi de apă în piscine. E o desfășurare de forțe incredibilă!”, a spus Costi Mocanu despre construcția gigant a studioului celui mai puternic show din lume.  

Cea mai dificilă cursă de obstacole din lume este formată din mai multe trasee care duc spre obiectivul final: cucerirea muntelui Midoriyama. Pentru 250 de oameni obișnuiți, cu meserii obișnuite, eroi de zi cu zi, așteptarea a luat sfârșit!Ei vor lupta în această toamnă pentru a-și adjudeca premiul în valoare de 100.000 de euro și titlul de Ninja Warrior România. 

Raluca Aprodu împreună Costi Mocanu și Daniel Nițoiu vor fi prezentatorii Ninja Warrior.

Ninja Warrior va începe dumincă, 9 septembrie de la ora 20:00 la PRO TV! 

Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO