• PRO TV
  • Costi Mocanu, Daniel Nițoiu și Raluca Aprodu vor prezenta show-ul Ninja Warrior România

Costi Mocanu, Daniel Nițoiu și Raluca Aprodu vor prezenta show-ul Ninja Warrior România

Costi Mocanu, Daniel Nițoiu și Raluca Aprodu vor prezenta show-ul Ninja Warrior România

Costi Mocanu, Daniel Nițoiu și Raluca Aprodu sunt prezentatorii Ninja Warrior România. Ninja Warrior, un show fenomen la nivel mondial, ajunge într-un final în România. PRO TV a început deja construcția platoului de filmare, care se întinde pe o suprafață exterioară totală mai mare de 15.000 de metri pătrați. 

PRO TV construiește un platou TV de 15.000 de metri pătrați pentru Ninja Warrior! 

România este una dintre puținele țări din lume care a ales să construiască de la zero grandiosul studio de televiziune, la fel ca Japonia, SUA, Spania, Franța, Germania sau Rusia. Pentru ridicarea platoului de filmare Ninja Warrior România, constructorii vor folosi peste 150 de tone de fier și oțel, dar și 350 de tone de apă. 

Intră și tu în comunitatea Ninja de la Facebook

Cei care îi vor urmări pas cu pas și vor comenta fiecare moment din show sunt trei pasionați de sport: Costi Mocanu, Daniel Nițoiu și Raluca Aprodu. 

Costi Mocanu este comentator sportiv și un fan înrăit al fotbalului. De zeci de ani, Costi intră în casele românilor prin competițiile sportive pe care le comentează. ”Două vor fi marile evenimente-noutăți din grila PRO TV în această toamnă: meciurile Naționalei de fotbal și Ninja Warrior. Vă invit, alături de colegii mei de la Sport, să fiți și cu mingea, și cu Ninja! :) Bucurați-vă de fotbal, luați parte la acțiune!” , a spus Costi Mocanu

Daniel Nițoiu este corespondent Știrile PRO TV, iar în trecut a fost prezentatorul știrilor la Sport.ro. Fan al artelor marțiale, se antrenează frecvent la sală și militează pentru un stil de viață sănătos. 

”De câteva zile nu pot să dorm de emoții și de bucurie! Nu-mi vine să cred că am luat castingul la cea mai grozavă emisiune care va fi făcută în România. Spun asta pentru că am văzut ce amploare a luat in alte țări. Unde mai pui că e genul de competiție în care mi-aș testa și eu forțele! Acum nu mai am voie pentru că producătorii emisiunii se tem să nu-mi rup ceva... dar au promis că mă lasă să încerc probele la final. Bine, eu le-am spus că sunt antrenat, mă duc la sală, am făcut și karate de mic (de aici si dragostea pentru ninja).”
, a spus Daniel Nițoiu.
 

Raluca Aprodu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, iar în timpul liber se relaxează făcând cycling și baschet. La Ninja Warrior România, Raluca va susține familiile concurenților pe parcursul traseului.

Cea mai dificilă cursă de obstacole din lume este formată din mai multe trasee care duc spre obiectivul final: cucerirea muntelui Midoriyama. Pentru 250 de mame și tați obișnuiți, polițiști, pompieri, medici, avocați, IT-iști sau studenți, așteptarea a luat sfârșit. Ei se vor lupta pentru a-și adjudeca premiul în valoare de 100.000 de euro și titlul de primul războinic Ninja din România. 

Show-ul le va oferi telespectatorilor o experiență completă unde emoția și acțiunea se vor întâlni, iar eroii necunoscuți, pe care-i întâlnim zi de zi în viețile noastre, își vor împinge limitele fizice și psihice încercând să cucerească unul dintre cele mai râvnite titluri din lume. 

”Țin minte că mă uitam acum câțiva ani la Ninja Warrior, nu mai stiu ce variantă am văzut, dar îmi plăcea să mă uit. Îmi place genul ăsta de emisiune și am simtit că mi se potrivește. Competiția și sportul sunt două lucruri foarte prezente în viața mea...Va fi o provocare pentru mine să fac asta, așa cum va fi și pentru concurenți :). Surpriza plăcuta a fost când am aflat câți oameni s-au înscris la genul ăsta de emisiune. Avem impresia că noi, românii, suntem un popor sedentar, dar nu e așa, sunt mulți oameni pasionați de sport și de mișcare.” a spus Raluca Aprodu.

Ninja Warrior România – Sfidează limitele, în curând, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ai spirit de războinic? Atunci vino să testezi obstacolele Ninja Warrior România!

Ai spirit de războinic? Atunci vino să testezi obstacolele Ninja Warrior România!

Publicat

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni