Cei mai spectaculoși oameni care au participat la American Ninja Warrior

24 Iulie 2018, 12:35


	Cei mai spectaculoși oameni care au participat la American Ninja Warrior

American Ninja Warrior este cel mai urmărit show de divertisment care pune la încercare abilitățile fizice ale celor care cred că pot mai mult. Dar cine sunt oamenii care au făcut istorie în acest spectacol fără egal?

Ninja Warrior a ajuns și în România, iar din toamnă vei fi martorul unui spectacol care te va ține cu sufletul la gură. Peste Ocean, însă, show-ul a ajuns la al zecelea sezon și credem că e cel mai bun loc în care să tragi cu ochiul dacă vrei să știi cam ce vei vedea în România. Iată-i pe cei mai spectaculoși concurenți de la American Ninja Warrior, care au intrat în istorie cu performanțele lor! Vei fi surprins să afli că nu toți sunt cățărători, gimnaști sau antrenori de fitness.

Joe Morawsky, un meteorolog de 28 de ani din Connecticut, și-a făcut debutul în show-ul Ninja Warrior de peste Ocean în 2013. Deși a terminat pe locul șase în faza de calificare, timpul pe care l-a scos Morawsky a fost unul incredibil: sub un minut și jumătate. În timpul confruntării dintre echipa SUA și cea a restului lumii (da, în America există campionate de Ninja Warrior) din anul 2014, Joe a bătut recordul mondial pentru cea mai rapidă evoluție în faza I a show-ului. A ajuns de patru ori în faza a treia, însă niciodată nu a avut ocazia de a înfrunta Muntele Midoriyama, urcând pe frânghie.
Kacy Catanzaro, din New Jersey
, este cea ma populară femeie care s-a înscris vreodată la Ninja Warrior în SUA și una dintre cele mai respectate competitoare. A devenit prima femeie care a terminat etapa I a unei finale locale a show-ului Ninja Warrior, în 2014, escaladând monstruosul Perete Deformat înalt de 4,26 de metri. Până atunci nicio femeie nu reușise această performanță. Evoluția ei a stabilit un  nou record pe social media, fiind distribuită de peste 100 de milioane de ori.

FOTO: NBC

Intră în comunitatea de Facebook Ninja Warrior România!

David Campbell (40 de ani), din Santa Cruz, California este printre puținii americani care au concurat în toate edițiile Ninja Warrior din țara sa și printre primii care și-au construit în curtea casei un traseu Ninja Warrior pentru a se antrena. De meserie inginer de sunet, care în timpul liber livrează pizza la domiciliu, Campbell a ajuns până în faza a treia a versiunii japoneze a show-ului, dar a concurat și la Ninja Warrior Vietnam. Datorită experinței sale, a devenit repede un mentor pentru „războinicii” mai tineri, pe care i-a ghidat și sfătuit înainte de a se înscrie în show. Așa a căpătat porecla „Nașul”.

FOTO: David Campbell Twitter


Jessie Graff
este una dintre femeile care au intrat în istoria acestui spectacol televizat, după ce a devenit prima femeie care termină faza a doua a show-ului Ninja Warrior în țara sa, în 2017. Rămâne, deocamdată, și singura sportivă de peste Ocean cu un asemenea palmares. Poreclită „Ciulinul”, Jessie Graff e cascadoare și a apărut în câteva filme de la Hollywood, pe care sigur le-au văzut și mulți români. Povestea ei completă o puteți citi în acest articol.


Drew Drechsel este unul dintre cei mai constanți „războinici” care au evoluat în cadrul American Ninja Warrior, și a făcut-o de multe ori. Ba a trecut și granița, în Europa, unde a făcut senzație. Însă, nu a reușit niciodată să ajungă în ultima fază a show-ului, pentru a cuceri Muntele Midoriyama, urcând pe frânghie. Unul dintre cei mai rapizi și mai preciși concurenți, Drew este creditat cu cele mai mari șanse să fie următorul Ninja Warrior, oriunde pe planetă, și să câștige potul cel mare. 

Intră în comunitatea de Facebook Ninja Warrior România!

Geoff Britten
, un cameraman sportiv din Olney, Maryland, a participat în sezoanele 6,7 și 8 ale show-ului Ninja Warrior din SUA. Poreclit „Popeye”, datorită antebrațelor sale neobișnuit de pronunțate, Geoff s-a remarcat în sezonul 7. La cei 36 de ani ai săi, Popeye a devenit primul „războinic” care trece toate probele Ninja Warrior. În ciuda acestei performanțe, nu s-a ales cu premiul de un milion de dolari, deoarece un competitor de-al său a reușit să cucerească toate obstacolele într-un timp mai scurt. Aflați povestea lui Isaac Caldiero, singurul câștigător de la American Ninja Warrior, în acest interviu pe care ni l-a oferit în exclusivitate.


Brent Steffensen, din San Antonio, Texas
, a concurat atât la American Ninja Warrior, cât și în show-ul japonez Sasuke, din care s-a desprins Ninja. A fost primul american care a reușit să treacă de obstacolul Ultimate Cliffhanger, considerat imposibil de trecut de cei de dinaintea lui. Brent e cascador de meserie și un veteran al show-ului Ninja Warrior. Și-a deschis o sală de antrenament în orașul natal, unde pregătește viitori campioni și războinici Ninja Warrior. 

Credit foto: Ryan Tuttle/NBC
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO