Ai spirit de războinic? Atunci vino să testezi obstacolele Ninja Warrior România!

20 Iulie 2018, 00:26


	Ai spirit de războinic? Atunci vino să testezi obstacolele Ninja Warrior România!

Cea mai spectaculoasă competiţie sportivă într-un show TV te provoacă să-ți încordezi mușchii. Te așteptăm în weekend să vezi „cu ce se mănâncă” Ninja Warrior România și poți câștiga invitații la filmări.

Nu-ți face planuri în perioada 20-22 iulie 2018, căci ți-am pregătit noi ceva de nerefuzat! Trei zile de adrenalină, încordare și luptă cu tine însuți pentru a-ți demonstra din ce material ești făcut. Elemente din traseul Ninja Warrior te așteaptă la intrarea în Băneasa Shopping City din București. Vino să le testezi, să le parcurgi și să-ți faci o idee despre ce înseamnă Ninja Warrior, care vine în premieră în România în această toamnă, doar la PRO TV.

Crezi că-i ușor? E timpul să afli. Nu-ți trebuie stofă de războinic. E de ajuns să ai spirit și o să treci cu brio toate obstacolele pe care ți le-am pregătit. Nu te punem să-ți încordezi mușchii degeaba, ci te provocăm să te bați pentru cele 35 de invitații duble care îți asigură acces în public, la filmările celui mai puternic show din lume.  

Intră și tu în comunitatea Facebook Ninja Warrior România Primii curajoși au testat deja elemente din traseul Ninja Warrior și și-au făcut o părere despre provocările celei mai spectaculoase competiții sportive într-un show TV. „Wow. E mult mai simplu când te uiți la televizor sau pe YouTube. Aici m-am simțit ca în concurs și noroc că nu m-a văzut iubita mea cât de jalnic sunt. Trebuie să mai exersez tracțiunile la bară și flotările”, ne-a spus, amuzat, Adrian, proaspăt absolvent de liceu.

Marcel Petcu este profesor de Educație Fizică și Sport și mărturisește că i-a lipsit curajul de a se înscrie la Ninja Warrior România. Ieri n-a mai stat pe gânduri și și-a trecut repede numele pe lista celor care au vrut să testeze obstacolele amenajate în fața mall-ului din cartierul Băneasa. 

Mă antrenez aproape în fiecare zi la sală, circa o oră și jumătate, nu ca să pun masă musculară, ci pentru a-mi păstra corpul în formă. Am trecut cu ușurință peste obstacolele de aici, deși mi-au solicitat foarte tare palmele. Ca să nu faci bătături, ai nevoie de pudră de magneziu. O să fiu pregătit data viitoare”, ne-a spus „războinicul” de 34 de ani, care crede că, la pregătirea pe care o are în prezent, ar trece de prima etapă a competiției fără mari probleme.

Tu ce zici? Crezi că ai ce-ți trebuie? Vino vineri, sâmbătă și duminică, între orele 16.00 și 21.00, la intrarea în Băneasa Shopping City din București și arată ce poți! Te vei distra de minune și poți câștiga o invitație dublă la filmările Ninja Warrior România. Biletele câștigate sunt valabile pentru filmările show-ului din prima parte a lunii august (1-15 august)

Mihai Ivan, un antrenor de haltere și crossfit din București, a crezut că are ce-i trebuie și s-a oprit ieri să testeze primele obstacole Ninja Warrior. Cu ce impresie a plecat?

„Mi se pare destul de provocator setup-ul de aici, minimal, dar suficient de dificil pentru a-ți face o idee despre cum va fi Ninja Warrior. La nivel de pregătire, cred că un background de alpinism, poate calisthenics, ar fi foarte util. Ai nevoie de o priză foarte bună și să fii foarte adaptabil. În rest, multă voie bună”, ne-a mărturisit Mihai.

Mihai s-a descurcat de minune la obstacolele Monkey Bars și Floating Chains, însă a avut dificultăți la escaladarea Peretelui Deformat (Warped Wall). Nici Alexandra nu a strălucit la acest aparat, dar s-a luptat ca o lupoaică să-l cucerească. „E destul de ciudat, totuși, fiindcă am musculatură la picioare. Cred că îmi lipsește tehnica necesară ca să urc până sus. Dacă nu reușesc azi, vin și mâine. Nu mă las până nu-l escaladez”, ne-a spus tânăra.

Nu la fel de grea i s-a părut această probă lui Alex Valah, un antrenor de fitness. El și-a calculat bine pașii, a lucrat excelent la tehnica urcării și a reușit să cucerească peretele. Uite ce bine s-a descurcat!

Ți-a plăcut ce ai văzut? Nouă da și vrem să te vedem și pe tine la lucru, în acest weekend. Te așteptăm cu adrenalină, muzică și voie bună. Un lucru mai trebuie să știi. Dacă vii însoțit de copii sub 14 ani, ei pot doar să se uite la tine cum testezi obstacolele Ninja Warrior. Dacă au între 14 și 17 ani, au nevoie de acordul tău pentru a încerca traseul.
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO